"A pénzt mindennél jobban szereti" Ronaldo csodaszép barátnője

Infostart
2008. május 26. 08:15
Lehet, hogy Cristiano Ronaldo jelenleg a legjobb focista a világon, de igyekeznie kell, ha meg akarja tartani barátnőjét, Nereida Gallardót, mert különleges igényei vannak - vélekedik a spanyol modell korábbi partnere.

"Az ágyban olyan, mint egy vadállat. Megismerkedésünk estéjén már lefeküdt velem, és nem volt nehéz rávenni erre. Nem okozott csalódást, minden pozícióban szerette csinálni. Csak azért volt velem, mert pénzem volt, nem mert szeretett engem" - emlékezett vissza a spanyol modellhez fűződő kéthónapos viszonyára Pedro Campane.

A 40 éves játékosügynök szerint Cristiano Ronaldo barátnője, Nereida nem tud sokat a labdarúgásról, de a férfiakról igen, ahhoz is ért, hogyan kell a kedvükben járni.

Pedro Campane szerint kapcsolata azért bomlott fel a spanyol nővel, mert nem tudott megfelelni óriási szexuális étvágyának. Hozzátette: fel van adva a lecke Cristiano Ronaldónak, ha a nő kedvében akar járni, és hosszú távra tervez vele.

A 40 éves férfi elmondta azt is, hogy a spanyol modell már régóta arra vágyott, hogy egy labdarúgó barátnője, később pedig felesége legyen.

"Nereida a pénzt mindennél jobban szereti, még a szexnél is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire jut. Sok focistával volt viszonya, de egyik sem érhetett Ronaldo nyomába" - mondta Pedro Campane.

Közben a Manchester United klasszisának anyja elárulta: fia nagy bejelentésre készül a nyári Európa-bajnokság után, vagyis valószínűsíthető, hogy eljegyzi a spanyol nőt.