Fényűző esküvőre készül a liliomtipró nagypapa

Infostart
2008. május 25. 20:01
Össze akar házasodni 16 éves barátnőjével az a 45 éves brit férfi, aki váratlanul elhagyta családját és eltűnt.

A munkanélküli nagypapa, Glyn Trowbridge egy 16 éves iskolás lánnyal együtt tűnt el négy héttel ezelőtt. A furcsa pár sokáig nem adott hírt magáról, de most a hallgatást megtörve részletesen beszámoltak románcukról.

A 16 éves lány, Lisa Wright azt mondta: mindent vonzónak talált Glynben. "Nincsen pénzünk, így nem tud ajándékot venni nekem, de ez nem számít. Mindig ott lesz nekem" - emelte ki a lány.

"Naponta négyszer szeretkezünk, és általában én kérem erre Glynt. Nem tudom róla levenni a kezem" - tette hozzá.

A 45 éves férfi, akinek hat gyereke és négy unokája van, a család barátjaként ismerkedett meg a lánnyal, és a néhány héttel később a férfi lakásán már lefeküdtek egymással.

A pár ezt követően eltűnt, egy szó nélkül hagyták el családjukat. Glyn Trowbridge azt állítja: a 16 éves lány magától szeretett bele, és egyedül döntötte el, hogy vele akar élni.

"Megpróbáltuk elmagyarázni az embereknek, de betegesnek és visszataszítónak tartották. De ha én Lisára nézek, egy nőt látok, nem pedig egy 16 éves lányt" - mondta a férfi.

Glyn Trowbridge-nek nagyratörő tervei vannak: négyszáz font értékű jegygyűrűt nézett ki, és Barbadoson akarja feleségül venni a lányt, noha erre egyelőre nem futja. A férfi még arra is hajlandó, hogy testére tetoválja Lisa nevét - arra a helyre, ahova második felesége nevét tetováltatta négy hónapja.