Két benzinkutat raboltak ki 4-es főút mellett

InfoRádió / MTI
2008. május 21. 09:57
Kiraboltak szerda hajnalban egy benzinkutat a 4-es főút Törökszentmiklós és Surján közötti szakaszán, egy másikat pedig Cegléd közelében. A rendőrség vizsgálja, van-e összefüggés a két rablás között.

A Törökszentmiklós és Surján közötti benzinkutat kirabló tettes az arcán símaszkot viselt, a kezében feltehetőleg fegyvert tartott - mondta el a részletekről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A kútkezelők a felszólításnak eleget téve a pénzt átadták, ezután az elkövető gyalogosan távozott a helyszínről - tette hozzá Szabó Zita rendőr főhadnagy. A rablás során senki nem sérült meg, a megyei rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja a rablás helyén megkezdte a vizsgálatot.

Egy másik benzinkutat is kiraboltak Cegléd közelében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Beluzsárné Belicza Andrea sajtóügyeletes elmondta, hogy egy ismeretlen férfi a fején harisnyával, fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a töltőállomás alkalmazottját, majd a bevétellel, húszezer forinttal távozott a helyszínről.

A rablás során senki sem sérült meg, az elkövető elmenekült.