Lewis Hamilton új párja a világ második legszebb nője - képekkel!

Infostart
2008. május 20. 13:15
A hétvégi cannes-i filmfesztiválon lelepleződött Lewis Hamilton, aki egy 22 éves szépséggel jelent meg az új Indiana Jones-film bemutatóján.

Hálával és szeretettel éld az életed - ez áll Vivian Burkhardt honlapján. A 22 éves szépség nem életmottójával, hanem legújabb barátjával került a lapok címlapjára, hiszen a hétvégi cannes-i filmfesztiválon Lewis Hamilton brit Forma 1-es sztárpilótával sétált végig a vörös szőnyegen.

A lány egyenesen Grenadából repült Dél-Franciaországba a nagy eseményre. Hamilton családjának vannak érdekeltségei a karibi szigeten, ezért gyakran utazik oda - így találkoztak egymással.

A német származású modell megnyerte a helyi szépségversenyt, így Miss Grenadaként indult el tavaly a világ legszebb nőjének választásán, ahol második lett. Jelenleg a helyi egyetem természettudományi karán tanul, és sebész akar lenni. Kiválóan beszél németül, angolul és franciául, így nem jelent gondot számára az, ha meglátogatja Hamilton svájci otthonát.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a modell elkíséri-e pilóta barátját a hétvégi monacói versenyre, mert Hamiltonhoz közel állók szerint a sportoló a nagy versenyek előtt szeret a feladatára koncentrálni.

A Forma 1-ben a második évadját töltő Lewis Hamiltont az utóbbi hónapokban többször látták már szupermodellek, például Naomi Cambell társaságában, de hírbe hozták a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel is.