Az egyik áldozat ismerősét gyanúsítják a makói hármas gyilkossággal

Infostart
2008. május 19. 10:42
Elfogta a rendőrség a makói hármas gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A 26 éves fiatalember részleges beismerő vallomást tett. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a gyanúsított férfi az egyik áldozat ismerőse. Azt még hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy a bűncselekményt a férfi szerelemféltésből követte el.

A rendőrség elfogta a makói hármasgyilkosság feltételezett elkövetőjét, aki részleges beismerő vallomást tett - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs kiemelte: a bűncselekmény gyanúsítottja az egyik áldozat ismerőse, egy 26 éves makói férfi, aki kiterjedt adatgyűjtést követően, 24 órás belül Szegeden fogtak el.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részben beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette, és több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene - közölte.

A holttesteket az áldozatok egyik hozzátartozója találta meg, a bejelentés szombaton este, fél kilenc körül érkezett a rendőrséghez. Helyszíneléskor két nő és egy fiatalabb férfi holttestére találtak rá, az elhunytakon szúrt és vágott sérülések voltak.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka egyfolytában helyszíneltek a rendőrök, ott volt a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója is. A nyomok rögzítése csaknem tizenhat órán keresztül zajlott, és vasárnap a déli órákban fejeződött be.

A szomszédok arról beszéltek, hogy az áldozatok közül a 78 esztendős nő a 21 éves lány nagymamája volt, a férfi pedig egy helybéli orvos fia, és az unoka udvarlója. Szenti Szabolcs nem tudta megerősíteni, hogy a gyilkosságokat szerelemféltésből követte el a gyanúsított.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást