Provokatív fotók a szupermodellről

Infostart
2008. május 15. 20:30
Az egykori szupermodell, Claudia Schiffer bebizonyította: még mindig van olyan formában, hogy a Vogue magazin címoldalára kerüljön. A hölgy testét a fotón semmi más nem fedi, csak egy pár harisnya, egy apró bugyi és egy álarc.

A 37 éves kétgyermekes családanyáról a divatfotós, Mario Testino készített fényképeket a lap számára. Ha látni akarja a címlapot, kattintson ide.

Claudia Schiffer a '90-es évektől a világon szinte mindenütt ismert volt. Első gyermekét 2003-ban szülte meg, azóta nincs reflektorfényben. Második gyermeke 2004-ben született.

A sztár modellkarrierjét csaknem 20 évvel ezelőtt kezdte meg, tündöklése tehát igen hosszúnak mondható.

Tavaly meg is jegyezte, hogy napjaink topmodelljei nem képesek olyan hosszú időn át az élvonalban maradni, mint ahogy az neki vagy több kortársának, például Cindy Crawfordnak és Naomi Campbellnek sikerült.

Mint mondta, ahhoz, hogy valakiből szupermodell legyen, a világ minden pontján egyszerre kell a magazinok címoldalára kerülnie, ez azonban napjainkban szinte lehetetlen, részben azért, mert a divatszakmát már nemcsak a modellek, hanem a popsztárok és színészek is uralni akarják.

Claudia Schiffer pályafutása során több mint ötszázszor szerepelt magazinok címlapján, és rajta volt a Forbes magazin 2002-ben készült, a világ leggazdagabb embereit tartalmazó listáján. A sztár ebben az évben ment hozzá a filmproducer Matthew Vaughn-hoz, miután egy hosszú kapcsolatot követően szakított az illuzionista David Copperfielddel.

A német származású modell jelenleg Nagy-Britanniában, Suffolk megyében él.