Megköszönte a támogatást a vérfertőző apa lánya

Infostart
2008. május 15. 15:35
Megköszönte az emberek támogatását Elizabeth Fritzl, akit 24 éven keresztül tartott fogva az apja a házuk alagsorában kialakított cellában, és többször is erőszakoskodott vele.

"Mi, az egész család, szeretnék kihasználni a lehetőséget, hogy megköszönjük a szimpátiát, amelyet a sorsunk iránt mutattak. A részvét igazán segít nekünk ezekben a nehéz időkben, és megmutatja, hogy vannak még jó és becsületes emberek. Reméljük, eljön az idő, amikor normális életet élhetünk ismét" - áll Elizabeth Fritzl, édesanyja és gyermekei üzenetében.

Az "amstetteni rém" lánya, valamint gyermekei kézzel írták a köszönő üzenetet. A poszterekre virágokat, szíveket is rajzoltak, valamint saját kezüket is körberajzolták.

A hatalmas papírlapokat egy amstetteni üzlet kirakatába tették ki.

Elizabeth Fritzl 18 éves fia, aki korábban egyszer sem látta a napfényt, mert nem engedték ki a pincéből, azt is felírta a poszterre, hogy nagyon élvezi a friss levegőt és napsütést.

A The Sun közben arról számolt be, hogy brit vendégek a thaiföldi turistaparadicsomban, Pattayában látták Josef Fritzlt, miközben az orszták férfi fiatal fiúkkal hancúrozott. Egy turista beszámolója szerint homoszexuális klubokba járt, és tini fiúk szolgálatait vette igénybe.

Josef Fritzl 1984-ben zárta a pincébe lányát, Elisabethet, akit az évek során számtalanszor megerőszakolt. A nő hét gyermeket szült saját édesapjának, legutóbb ikreket, az egyik kisfiú azonban meghalt, három nappal világra jötte után. Fritzl a csecsemő holttestét a ház kazánjában égette el.