A férj bosszúja: áruba bocsátotta a feleségét az interneten

Infostart
2008. május 15. 19:50
Egy féltékeny férj, aki azt gyanította, hogy felesége csalja őt, úgy állt bosszút az asszonyon, hogy eladásra kínálta őt egy népszerű internetes árverésen.

Vigyétek a feleségemet! - írta Paul Osborn az egyik legnépszerűbb internetes aukciós weboldalon, az eBayen. A hirdetést az után adta fel, hogy kirúgta feleségét, akit azzal gyanúsított meg, hogy csalja őt.

Az áruba bocsátott nőért megindult a licit, a kikiáltási ára pedig több mint 500 ezer font, azaz 16 millió forint volt. A legnagyobb összeget ajánlónak a férj úgy mutatta be a feleségét mint egy csaló, hazudós, házasságtörő ribancot. Az ajánlat igazi internetes jelenség lett, mert rengeteg felhasználó küldte tovább a hirdetést.

A feleség természetesen tagadja a vádakat, a rendőrség pedig zaklatás vádjával indított nyomozást a féltékeny férj ellen.

A kétgyerekes angol családapa azzal védekezik, hogy belenézett felesége emailezésébe, amelyből kiderült, hogy egyik kollégájával tervezgeti az együttlétet. A 44 éves férfi kidobta feleségét, de néhány hét múlva visszafogadta. Két héttel később azonban megint csalással vádolta meg párját, és olyan dühös volt, hogy feladta az eBayen a hirdetést, amelyet később levett az oldalról.