Brazíliában van az eltűnt Maddie?

Infostart
2008. május 14. 06:30
Állítólag egy Brazíliába tartó gépen látták Madeleine McCannt, akit tavaly májusban raboltak el Portugáliában, ahol szüleivel nyaralt.

Egy Sao Paolóba tartó repülőgép egyik utasa azzal hívta fel a brazil rendőrséget 6 héttel ezelőtt, hogy látta a több mint egy éve eltűnt angol kislányt, Madeleine McCannt. Az Interpol brazil irodája megerősítette a hírt, hogy valóban folyik nyomozás az ügyben, de további részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A dél-amerikai országból már többször érkeztek hírek arról, hogy szemtanúk látni vélték az ötéves kislányt, aki 2007. május 3-án egyelőre tisztázatlan körülmények között tűnt el egy portugál üdülőövezetből. Szülei éppen vacsoráztak, amikor az alvó gyereket feltehetőleg elrabolták.

A brazil Interpol szóvivője szerint jelenleg 5 lehetséges nyom után nyomoznak az országban, de még egyik sem vezetett a kislány hollétének felderítéséhez.

Például tavaly május 11-én, tehát a lány eltűnése után egy héttel jelentkezett egy férfi, aki azt állította: látta Maddie-t Rio de Janeiróban betérni egy ételbárba egy nővel.