Sztárvallomás: "Demi előtt bárkivel lefeküdtem"

Infostart
2008. május 10. 08:30
Annyi lánnyal akart lefeküdni Ashton Kutcher, ahánnyal csak esélye volt: a hollywoodi sztár az egyik egyéjszakás kalandból a másikba ugrott, de aztán találkozott Demi Moore-ral.

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy Ashton Kutcher rájöjjön: Demi Moore mellett nincs szüksége arra, hogy egyik nő ágyából a másikéba ugorjon. A sztár öt éve találkozott a nála 15 évvel idősebb színésznővel, aki azonnal levette a lábáról.

"A lányokat annak szellemében nevelik, hogy találják meg azt a különleges valakit, akihez majd hozzámennek, míg a fiúk számára az a lényeg, hogy legyen kivel lefeküdniük. Én is ilyen voltam: egyáltalán nem akartam kapcsolatot" - magyarázta Ashton Kutcher.

A színész elárulta azt is: röviddel Demi Moore-ral való találkozása előtt fogadta meg, hogy komoly nővadászatba kezd, de akkor jött a végzet asszonya.

Mindent kibír?

A harmincéves Ashton Kutcher három esztendővel ezelőtt vette feleségül kedvesét; akkor senki sem fogadott volna nagy tétben arra, hogy házasságuk hosszú lesz. Az embereknek minden okuk megvolt a kételkedésre, hiszen a fiatal színésznek nemcsak a Bruce Willis hagyta űrt kellett betöltenie neje életében, de a nyakába szakadt a sztárpár három tinédzser lányának nevelése is.

Mára kiderült, hogy Ashton Kutcher képes megbirkózni a feladattal: Rumer, Scout és Tallulah elfogadják apjukként, ő pedig mindent megtesz azért, hogy a lányok gyermekkora teljes legyen.

"A gyerekeknek nem lenne szabad úgy felnőniük, hogy ne ismerjék meg, milyen fizikai munkát végezni" - mondta a színész, aki a 19 éves Rumert nemrégiben egy építkezésre küldte segíteni, míg Scout a Habitat For Humanity segélyszervezet önkénteseivel Guatemalában házat épített.

Ashton Kutcher maga is jól tudja, milyen a kétkezi munka: 12 éves volt, amikor dolgozni kezdett. Először söprögető volt a helyi gabonafeldolgozóban, de volt kisegítő egy hentesüzletben, mosogatófiú egy étteremben, sőt, saját bevallása szerint kőműveskedett is egy ideig.

Gyerekre vágyik

Bár a fiatal sztárnak és Demi Moore-nak egyelőre nincs közös gyermeke, Ashton Kutcher elárulta: nagyon szeretne saját csemetét, de az örökbefogadást is jó ötletnek tartja.

"Sokat gondolkodtam már az adoptáláson. Nyolcéves voltam, amikor egy nap Terry barátom elmondta, hogy őt örökbefogadták. Elmagyarázta, hogy a szüleinek így még különlegesebb a kapcsolatuk vele, hiszen ők választották ki maguknak" - mondta a színész, akinek Míg a jackpot el nem választ című új filmjét már nálunk is játsszák a mozik.