Gascoigne újabb botránya: lecsúszott nadrággal akart autót venni

Infostart
2008. május 6. 11:25
Öngyilkos akart lenni Paul Gascoigne, korábbi angol válogatott labdarúgó. A botrányhős focistát ismét kórházba szállították.

Hétfőn ismét kórházba szállították Paul Gascoigne-t, egykori angol válogatott futballistát, miután öngyilkos akart lenni egy londoni szállodai szobában. A 40 éves sztár egy kádba akarta belefojtani magát.

A rendőrök a helyszínre hívták a mentőket is, akik Paul Gascoigne beleegyezésével a pszichiátriára vitték.

Kiderült, hogy az egykori válogatott labdarúgó vasárnap is botrányt kavart a brit fővárosban. Gascogine egy elegáns autószalonban akarta kifizetni a 20 ezer fontos foglalót egy 140 ezres Ferrarira, de nadrágja lecsúszott róla, és kivillant nemi szerve.

Később a Queens Park Rangers labdarúgóklub elnökével találkozott, és a millilomos Gianni Paladini előtt térdepelt, hogy pénzt kérjen tőle, de az üzletember csak 70 fontot adott neki.

"Részeg volt, bűzlött a piától és zavartan viselkedett" - mondta a klubelnök szóvivője. Gianni Paladini hívott egy taxit a botrányhős focistának, ami egy knightsbrigde-i szállodába vitte.

A 40 éves Gascoigne ebben a hotelben akart öngyilkos lenni. A személyzet akkor szólt a rendőrségnek, amikor az egykori labdarúgó kést kért.

Gascoigne 57-szer szerepelt az angol válogatottban, és játszott többek között a Tottenham Hotspurben, a Newcastle Unitedban, a Lazióban, illetve a Glasgow Rangersben is.