Férje holtteste alá szorult be napokra az idős asszony

Infostart
2008. április 30. 11:50
Az újságkihordó mentett meg egy idős asszonyt, akinek a lába beszorult már napok óta halott férjének a teste alá az illinoisi Marionban.

Bruce Pitts érezte, hogy valami nem stimmel, amikor észrevette, hogy csak gyűlik az újság Fred és Blanche Roberts otthona előtt. Ezért bekukkantott a nyitva hagyott bejárati ajtón, és azt hitte, elájul: a 84 éves asszony tehetetlenül nézett vissza rá.

Moccanni nem tudott, mert a jobb lába beszorult 77 éves férjének a teste alá, a férfi pedig akkor már napok óta halott volt.

"Vele volt a jó Isten. Nem volt rémült, nem esett pánikba. Magánál volt, beszélt is hozzám. Nagyon nyugodtan viselkedett" - számolt be az esetről az újságkihordó.

A halottkémi vizsgálat szerint Fred Roberts szerda este halt meg szívroham következtében - a feleségére vasárnap reggel találtak rá. Mivel a férfi nagy darab volt, szegény feleségének esélye sem volt, hogy kiszabadítsa a lábát, és segítséget hívjon.

Egy kissé azonban nyilván meg volt zavarodva, mert amikor megkérdezték tőle, mi van a férjével, azt válaszolta: alszik, de nemsokára felébred. A nevét azonban meg tudta mondani, és megismerte a rokonait is. Nem kért semmit, csak egy pohár vizet.

Az idős asszonyt a biztonság kedvéért kórházba szállították.