Bujdosik Ronaldo a transzvesztita botrány miatt - videóval

Infostart
2008. április 30. 10:30
"Illegalitásba" vonult Ronaldo, miután kiderült, hogy három transzvesztita prostituálttal keveredett botrányba. Az AC Milan sérülésből gyógyuló sztárja lemondott két tévészereplést, és sajtóértesülések szerint a fizikoterápiát is otthon folytatja, nem a rendelőben.

A három transzvesztita azzal vádolta be a focistát a rendőrségen, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket.

A rendőrség szerint Ronaldo nem követett el bűncselekményt, mert Brazíliában legális a prostitúció.

A focista honlapján közlemény foglalkozik a kérdéssel. Ebben kiemelik, hogy Ronaldo soha nem fogyasztott kábítószert, és világszerte a gyerekek példaképének számít.

A közlemény szerint boszorkányüldözés folyik a focista ellen, s ennek az egész ügynek csak ő lehet az áldozata. Ezért nem zárható ki, hogy jogi lépéseket tesz önmaga védelme érdekében.

Ronaldo a rendőrségen elismerte: tudta, hogy prostituáltakkal van dolga - csak azt nem, hogy nem nőkkel. Erre csak a motelben jött rá, ott azonban az egyik "lány" megpróbált pénzt kicsikarni tőle azzal a fenyegetéssel, hogy különben beszámol mindenről a sajtónak.

A rendőrség Ronaldónak hisz, ráadásul arra sem találtak bizonyítékot, hogy van kábítószeres vonatkozása az ügynek.

A botrány mindenesetre felkerült szinte az összes brazil újság címlapjára, a YouTube-on pedig nagy sikere van annak a rövid felvételnek, amelyet az egyik "lány" készített a mobiljával a motelben.