"Teljesen belezúgtam Harrison Fordba"

Infostart
2008. április 29. 10:00
Leia hercegnőnek nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is volt futó kalandja Han Solóval. A kontyos szépséget alakító Carrie Fisher elárulta: valóban belezúgott a vagány űrcsempész szerepét játszó Harrison Fordba.

Régóta pletykáltak arról, hogy a Csillagok háborúja trilógia forgatásai alatt Carrie Fisher és Harrison Ford flörtölt egymással. A színésznő most egy tévéműsorban kikotyogta: a szóbeszéd nem alaptalan.

"Úgy mentem el a forgatásra, hogy azt mondtam magamnak: most lesz egy viszonyom. Mintha az egy kiwi, egy egzotikus gyümölcs lenne" - mondta az 51 éves színésznő Justin Lee Collins műsorvezetőnek.

"Teljesen belezúgtam Harrisonba. Nagyon vicces, ha iszik egy pár pohárral" - tette hozzá Carrie Fisher, aki azt is elárulta: előfordult, hogy ruha nélkül látta a kultikus filmek Han Solóját.

Amikor a színésznőt arról kérdezték, volt-e vetélkedés a filmek főszereplője, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és Harrison Ford között, csak annyit mondott: "Harrison nem versengett volna Markkal. Egyenlőtlen küzdelem lett volna, amelyben ő győz".

Carrie Fisher ugyanakkor úgy érezte: Hamill féltékeny Fordra a sikerei miatt. "Az, hogy Harrison karriere beindult a második vagy a harmadik epizód után, rosszul esett Marknak. Nem így kellett volna történnie, elvégre a film Luke Skywalker kalandjairól szól".

A színésznő azt is elárulta, hogy a rendező, George Lucas kérésére ragasztószalaggal szorította le a melleit. "Le kellett ragasztanom őket, mert az űrben nincs alsónemű. Ezt George biztosra vette" - fűzte hozzá Carrie Fisher.