Rappelve mesélte el a gyilkosságot

Infostart
2008. április 25. 05:15
Rappelve hencegett barátainak az általa elkövetett gyilkosságról egy 18 éves brit fiatal. Nathan Dixon tavaly, újév napján ölt meg egy 32 éves férfit Bath városában.

A Nitro becenévre hallgató fiatalember, akit több mint egy évvel később kapott el a rendőrség, a bíróság előtt tagadta, hogy ő ölte volna meg a 32 éves Paul Kellyt.

Dixon egy fekete fiatalokból álló galeri tagja volt, a csoport pedig az ominózus napon vitába keveredett a későbbi áldozat egyik barátjával, Stuart Benhammel, a vitába pedig később Kelly is bekapcsolódott - hangzott el a bírósági eljárás során.

A vita egy szórakozóhelyen kezdődött, a két férfi között azonban egy sikátorban ért véget, itt történt ugyanis a gyilkosság.

Bár a szemtanúk ellentmondásos nyilatkozatokat tettek az ügyben, valószínűsíthető, hogy a kétgyermekes férfi azért veszítette életét, mert Nathan Dixon halálos ütéseket mért rá. A törvényszéki szakértők később hat, feltehetően ütésből származó sérülést fedeztek fel a férfi hasán.

A környéken többen kiáltást is hallottak, majd a halott Paul Kellyt hason fekve találták meg a sikátorban.

Az eset után a 18 éves fiatalember úgy viselkedett, mint egy erős, kemény ember. A társaival pedig egy rap szlenggel tudatta, hogy embert ölt. Azt mondta: egy 187-es vagyok. A kaliforniai büntető törvénykönyvben ez a kód utal az elsőszámú gyilkosokra. A kifejezést rendszeresen használják a rapsztárok.