Sokkoló vallomás: "1500 lányt fertőztem meg AIDS-szel"

Infostart
2008. április 24. 07:00
Egész sorozat undorító videót tett fel az internetre egy férfi, aki azt állítja magáról, hogy szándékosan fertőzött meg másfél ezer lányt a halálos kórral. A magát Trashmannek (Szemetesnek) nevező férfi amerikai akcentussal beszél, és maszkot visel a felvételeken.

A YouTube videómegosztó oldalra feltett felvételeken a férfi fel is sorolja név és életkor szerint néhány áldozatát, akikkel óvszert nélkül szeretkezett. A felvételeknek komoly sikere van - csak az egyiket 195 ezer alkalommal tekintették már meg.

"Ma arról fogok beszélni, ami sokkal fontosabb a rapper gyilkosságoknál. Itt van a kezemben egy papír, amely tartalmazza azoknak a nőknek a listáját, akiket szándékosan fertőztem meg AIDS-szel" - dicsekszik az egyik felvételen.

A HIV-fertőzött és AIDS-beteg embereket tömörítő egyik jótékonysági szervezet elnöke szerint a Szemetes őszintének tűnik a felvételeken. "Ez nagyon aggasztó. Ennek a srácnak pszichiátriai kezelésre lenne szüksége" - jelentette ki Brett Hayhoe, aki azt is hozzátette, hogy a Szemetes nyilvánvalóan keveri a HIV-et és az AIDS-et - megfertőzni ugyanis valakit az előbbivel lehet, ennek következtében alakulhat ki az utóbbi betegség.