A legszexisebb csípőfarmer: a bugyit semmi sem takarja

Infostart
2008. április 24. 11:53
Mint ahogy a bugyi vagy a melltartó mérete is szinte a végtelenségig csökkenthető, úgy a csípőfarmerek tervezői sem ismernek tréfát. Legújabb modelljük egy olyan farmer, amely alig-alig fedi a feneket, épp ezért farmerbugyi is jár hozzá.

A Brazíliában gyártott farmer nem azért készült, hogy hideg téli napokon meleget nyújtson a fázós derekú hölgyeknek, inkább azért, hogy a Rio de Janeiró-i Capacabana strandon lesült lányok minél többet mutathassanak meg bájaikból.

A nadrágra a csípőfarmer kifejezés is alig-alig illik, hiszen éppen, hogy eléri a csípő vonalát. Az alsónemű tehát mindenképpen kilátszik alóla, a tervezők azonban nem estek ettől kétségbe: egy bugyit is készítettek a nadrág anyagából. A viselet emellett igen szűk is, már csak ezért is vonzza a férfiszemeket.

A gyártó Sanna cég tervezője, Sandra Tanimura elmondta: nem titkolt szándéka volt, hogy elkészítse a létező legalacsonyabban végződő csípőnadrágot. Mint mondta, a viselőknek is az az igényük, hogy a farmerek egyre kisebbek legyenek.

A cég, amely a legtöbb termékét Japánban értékesíti, nagyjából 15 ezer forintnak megfelelő összegért árulja a nadrágot.

Ha látni akarja a nadrágot, és amit nem takar el, kattintson ide!