Tejfogakat is találtak a borzalmak házában

Infostart
2008. április 22. 10:28
Tejfogakat is találtak a helyszínelők abban a nevelőotthonban Jersey szigetén, ahol évtizedeken keresztül bántalmazhatták a gyerekeket - jelentette be a rendőrség.

A tejfogakat az egyik rejtett pincében találták meg a szakértők, akik újabb csontmaradványokat is felfedeztek kutatásuk során. A pincének azokat a részeit vizsgálták át, ahol a nyomkereső kutyák emberi maradványokat jeleztek.

"Egyelőre nem tudjuk, hogy emberi vagy állati csontokról van-e szó, még meg kell vizsgálni a maradványokat" - hangsúlyozta a helyi rendőrség szóvivője.

Azt is elmondta, hogy a tejfogak egyetlen gyermektől származhatnak, azonban még ezt is meg kell erősíteni tudományos vizsgálattal. Tisztázásra vár még az is, hogyan kerülhettek a fogak a pincébe.

A rendőrök már kettőt átkutattak a négy titkos alagsori teremből, ahol büntették a gyerekeket, és a négy helyiségből háromban vérnyomokat találtak, valamint egy kőkádat, amelynek a falán szintén volt vér.

A nyomozás megindulása óta több százan jelentkeztek a rendőrségen, és állították azt, hogy bántalmazták és szexuálisan zaklatták őket a nevelőotthonban.