Sztárvallomás: "Igenis felszippantottam az apám hamvait"

Infostart
2008. április 16. 09:55
Nem akarta megszentségteleníteni édesapja hamvait, ezért felszippantotta - vallotta be Keith Richards egy interjúban. A Rolling Stones gitárosa ezt már tavaly is elmesélte, de később azt állította: csak viccelt.

Keith Richards a Blender magazin májusi számának adott interjút, és ebben ismét beszélt arról, hogy mi történt 2002-ben, 84 éves korában elhunyt édesapja hamvaival.

"Kinyitottam az urnát, és apám hamvaiból egy kevés kiborult az asztalra. Lenéztem, és arra gondoltam: na, most mit csináljak? Meggyalázzam az apám hamvait azzal, hogy összesöpröm, és kidobom a szemétbe? Inkább megnyaltam az ujjamat, és felszívtam a port. A hamvak maradékát pedig szétszórtam egy tölgyfa körül" - mesélte.

Korábban azt állította, hogy a hamvakat némi kokainnal keverte - ezt azonban most cáfolta. Elmondta azt is, hogy már nem szippant kokaint - megtiltották neki, miután betörte a fejét. Pedig különben le nem mondott volna erről az élvezetről.

Tavaly az NME magazinnak mesélte el ugyanezt a történetet. Bár később ő maga, és a Rolling Stones szóvivője is azt állította, hogy az egészből egy szó sem igaz, az interjút készítő újságíró szerint Richards alaposan megfontolta a választ.