"A nászéjszakán árulta el, hogy pénisze van"

Infostart
2008. április 15. 05:45
Csak a nászéjszakán derült ki, hogy Wolfgang Zober, a magányos német gazdálkodó nem egy nőt, hanem egy férfit vett feleségül. Pedig voltak árulkodó jelek...

Házassága érvénytelenítését kérte egy német gazda, miután interneten megismert párjáról kiderült, hogy az nem nő, hanem férfi.

A naumburgi Wolfgang Zobernek egy barátja javasolta, hogy ismerkedjen az interneten, ha már bokros teendői miatt nem tud kimozdulni otthonról.

"Nagyon boldog voltam, amikor rátaláltam a 38 éves Randy Victoriára, és repestem az örömtől, amikor találkozunk, én pedig rájöttem, hogy éppolyan szép, mint a képeken, amiket mutatott" - emlékezett vissza a rászedett férfi.

"Még a gazdálkodásról is sokat tudott, én pedig nem jöttem rá, hogy ez azért van, mert korábban maga is farmerként dolgozott" - tette hozzá Wolfgang Zober.

A gazda és párja a nászéjszaka előtt nem feküdt le egymással, a csókok és ölelések elégnek bizonyultak ahhoz, hogy összemelegedjenek.

"Az esküvőnk estéjén elárulta, hogy pénisze van, és, hogy valójában Ralfnak hívják. Összetörtem" - mondta a hoppon maradt Zober.

"Egyedül az volt igaz, hogy két gyereke van, ám ő az apjuk, nem az anyjuk" - fűzte hozzá az átvert gazda.