Alvilági merénylet áldozata lehetett az énekesből lett politikus

Infostart
2008. április 6. 07:00
Nem balesetben halt meg, hanem bérgyilkos ölte meg Sonny Bono egykori énekest és politikust, Cher volt férjét - állítja egy korábbi FBI-ügynök.

A jelenleg magánnyomozóként dolgozó Ted Gunderson szerint kábítószer- és fegyverkereskedők rendelték el a volt Palm Springs-i polgármester megölését, mert attól tartottak, hogy leleplezi őket. Az alvilági csoportok ezért bérgyilkost fogadtak.

Az eddig ismert adatok szerint a zenészből lett politikus 1998 januárjában egy síbalesetben halt meg, miután nekiütközött egy fának egy nevadai lesiklópályán.

A volt FBI-ügynök szerint ugyanakkor nonszensz azt állítani, hogy Sonny Bono síbalesetben halt meg, és ezt nem bizonyítja a boncolási jegyzőkönyv sem. Ezzel szemben erős bizonyíték van arra, hogy merénylet áldozata lett - tette hozzá.

Ted Gunderson szerint az alvilági csoportok által felfogadott bérgyilkos majdnem tökéletesen hajtotta végre a merényletet, és miután agyonverte a politikust, balesetnek állította be az egészet.

Az egykori ügynök közölte: Sonny Bono maradványait ismét meg kellene vizsgálni, hogy meg lehessen állapítani a gyilkosságot. Hozzátette: ezt a tervét több bűnügyi szakértő is támogatta.

Sonny Bono énekesként több népszerű sláger előadója volt, majd politikusi karrierbe kezdett.