A sármos sztár ismét aratott

Infostart
2008. április 3. 06:30
Nagy-Britanniában a királyi család négy tagja is szerepel azon a listán, amelyet egy magazin állított össze a legjobban öltözött férfiakról. A lista élén a legújabb James Bond-sztár, Daniel Craig áll.

A GQ magazin listáját már tavaly is Daniel Craig vezette, idén is ő nyerte meg a legjobban öltözött férfinak járó címet. A lista élén színészek állnak, a második helyet idén egy újonc, Noel Fielding szerezte meg, a harmadikat pedig Daniel Day-Lewis, aki még szintén nem jutott be a legjobban öltözött férfiak közé.

A brit konzervatív párt vezére, David Cameron veszített pozíciójából, míg tavaly a második helyen állt, idén már csak a nyolcadikat szerezte meg. Tartja azonban hatodik helyét a britek egyik kedvenc focistája, David Beckham.

A tizedik helyről kettőt csúszott vissza Harry herceg, felkerült azonban a lista tizenötödik helyére a Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton.

A listán énekesek is szerepelnek, Sir Elton John például a 17., David Bowie pedig a 20. helyet szerezte meg.

Harry herceg mellett a királyi család többi tagja hátrébb szerepel, édesapja, Vilmos herceg a 25., míg Edinburgh grófja a 33., Kent hercege pedig a 34. helyen szerepel.