Kukában végződött a féktelen ivászat

Infostart
2008. április 1. 13:23
Nagy szerencsével úszta meg a "bedarálást" egy amerikai férfi, aki részegen éppen egy szemétkukában hajtotta álomra a fejét.

A 27 éves William Bowen annyira berúgott, hogy beesett egy szemétkukába, és mindjárt el is aludt. Valószínűleg nagyon meglepődött, amikor arra ébredt, hogy éppen összezúzni készül őt a szemetes autóba épített sajtoló az Indiana állambeli Muncie-ban.

A kukás éppen indította volna a présgépet, amikor szerencsére meghallotta a kiáltás az autó belsejéből. "Belenézett az szemetes autóba, és látta, hogy egy úriember kukucskál kifelé a szemét tetejéről" - számolt be az esetről a cég biztonsági vezetője.

Bowen még akkor sem tudta pontosan, merre hány méter, mert csak annyit tudott kinyögni, hogy fázik. "Igen be volt még akkor is rúgva" - tette hozzá a felügyelő.

"Örülök, hogy szerencsésen végződött az eset. Nem egy halottat találtunk a szemétben, hanem egy beszélő testet" - tette hozzá Larry Green.

Bowennek egyébként fogalma sincs, hogy került a kukába. Az utolsó emléke hajlani három körül való, amikor a haverjaival iszogatott egy bárban. Kisebb sérülésekkel szállították kórházba, de a vizsgálat után ki is engedték.