eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

"Hova tűntek a banánok?" - a Forma-1-es pilóta feleségének vitája a takarítónővel

Óriási vitába keveredett Ralf Schumacher felesége a bejárónővel: a német autóversenyző neje azzal vádolta meg Ulrike Grollmannt, hogy megdézsmálta a banánokat, és használta az ő drága testápolóit.

"El a kezekkel a mi dolgainktól! És hova tűntek a banánok?" - olvasható azokon a feljegyzéseken, amelyeket takarítónőjének írt Ralf Schumacher felesége, Cora. A papírok egy német bulvárlap hozta nyilvánosságra, így bemutatva az autóversenyző családja és a személyzet egy tagja közötti vitát.

A volt Forma-1-es versenyző felesége ugyanis azzal vádolta a bejárónőt, Ulrike Grollmannt, hogy megette a banánokat, hozzányúlt a személyes dolgaihoz és még a testápolóját is használta.

"A szekrényeimben szaglászott, turkált a levelek között és belenézett a kozmetikai kollekciómba is. Kémkedett utánunk. A helyzet már elviselhetetlenné vált" - fakadt ki a korábbi Forma-1-es versenyző 31 éves felesége.

"Az alkalmazottainkat az átlagnál jobban fizetjük, ezért nem akarom a dolgokat ezerszer elmagyarázni nekik" - tette hozzá Cora Schumacher.

Az 50 éves bejárónő azonban cáfolta a vádakat. "Sohasem nyúltam hozzájuk, nem is ettem a banánokból."

"Cora Schumachernek nincs joga sértegetni engem. Nem csináltam semmi rosszat, mindig rendesen viselkedtem" - mondta Ulrike Grollmann, aki 2007-ig állt a Schumacher-család alkalmazásában, de fizetési gondok miatt elváltak útjaik, és az ügyet bíróságra vitte a bejárónő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×