Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Hova tűntek a banánok?\" - a Forma-1-es pilóta feleségének vitája a takarítónővel

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Óriási vitába keveredett Ralf Schumacher felesége a bejárónővel: a német autóversenyző neje azzal vádolta meg Ulrike Grollmannt, hogy megdézsmálta a banánokat, és használta az ő drága testápolóit.

"El a kezekkel a mi dolgainktól! És hova tűntek a banánok?" - olvasható azokon a feljegyzéseken, amelyeket takarítónőjének írt Ralf Schumacher felesége, Cora. A papírok egy német bulvárlap hozta nyilvánosságra, így bemutatva az autóversenyző családja és a személyzet egy tagja közötti vitát.

A volt Forma-1-es versenyző felesége ugyanis azzal vádolta a bejárónőt, Ulrike Grollmannt, hogy megette a banánokat, hozzányúlt a személyes dolgaihoz és még a testápolóját is használta.

"A szekrényeimben szaglászott, turkált a levelek között és belenézett a kozmetikai kollekciómba is. Kémkedett utánunk. A helyzet már elviselhetetlenné vált" - fakadt ki a korábbi Forma-1-es versenyző 31 éves felesége.

"Az alkalmazottainkat az átlagnál jobban fizetjük, ezért nem akarom a dolgokat ezerszer elmagyarázni nekik" - tette hozzá Cora Schumacher.

Az 50 éves bejárónő azonban cáfolta a vádakat. "Sohasem nyúltam hozzájuk, nem is ettem a banánokból."

"Cora Schumachernek nincs joga sértegetni engem. Nem csináltam semmi rosszat, mindig rendesen viselkedtem" - mondta Ulrike Grollmann, aki 2007-ig állt a Schumacher-család alkalmazásában, de fizetési gondok miatt elváltak útjaik, és az ügyet bíróságra vitte a bejárónő.