Ételundorral küzdött a sikeressé vált főszakács

InfoRádió / MTI
2008. március 24. 19:25
Ételundora miatt szinte kizárólag kekszen és nápolyin nőtt fel egy brit férfi, mégis sikeres főszakács lett belőle.

Andrew Fosterrel másfél éves korában kezdődtek a bajok, napokig nem volt hajlandó enni egy falatot sem, aztán pedig egészen felnőtt koráig csakis kekszet és nápolyit. Mindezek ellenére kitanulta a szakácsmesterséget.

"A kóstolással nincs problémám, csak a lenyeléssel" - vallja a ma már 27 éves séf, aki egy olasz étterem konyháját vezeti Shotley Bridge-ben. Az étlapon keksz, nápolyi nem szerepel.

Az utóbbi időben Foster étrendje azért különféle terápiák révén némiképp gazdagodott gyümölccsel, hallal, csirkével, de azért kekszmániája megmaradt - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.