eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Felvágta ereit a bankrabló - képriport

Életveszélyes állapotban találtak rá a rendőrök arra férfira, aki megpróbált kirabolni egy pénzintézetet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Balkányban.

Fülöp Gergely, a megyei főkapitányság sajtószóvivője az InfoRádióban elmondta: a késsel fenyegetőző férfi pénzt követelt a két alkalmazottól, és miután nem kapott, túszul ejtette őket. Hozzátette: fél óra múlva az egyik, újabb fél óra múlva a másik dolgozót is elengedte.

A rendőrség megpróbált kapcsolatba lépni a férfival, de mivel ez nem sikerült, megrohanták az épületet.

A kommandósok kivérzett állapotban találták a rablót, aki késével felvágta ereit. A mentők stabilizálták az állapotát, és rendőri felügyelettel kórházba szállították.

A nyomozók megkezdték az épület és környéke helyszíni szemléjét, ezzel párhuzamosan pedig a tanúk kihallgatását. A 30 éves helybeli férfi még nincs kihallgatható állapotban.

Hanganyag: Seres Gerda

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×