Lányokat csábított el és pénzt csalt ki tőlük a nő, aki férfinak adta ki magát

Infostart
2008. március 20. 08:45
Katonatisztnek adta ki magát és pénzt csalt ki három elszédített lánytól egy kínai nő.

Két éven át a néphadsereg hadnagyának adta ki magát egy kínai nő, aki ez idő alatt három lányt csábított el, családjaiktól pedig több mint 5 millió forintnak megfelelő összeget csalt ki.

A nőt azután tartóztatták le Datongban, hogy az egyik becsapott fiatal édesapja, Liu Lian feljelentést tett ellene. Neki átszámítva 3,5 millió forintjába került lánya kalandja.

A lány - apja elmondása szerint - az interneten ismerkedett meg a hadnaggyal, Li Csanyuval, aki egyetemet végzett tisztnek adta ki magát.

"Azt mondta, hogy járni akar a lányommal, de pénzre van szüksége, hogy szakítson a barátnőjével. Azt is megígérte, hogy jó állást szerez a gyereknek" - magyarázta a csalódott Liu Lian, hiszen amint átadta neki a pénzt, sose látta többet Li Csanyut.

A rendőrök Kaifengben bukkantak rá a csalóra, de gyanús lett számukra, hogy az magas hangon beszél, és világos a bőrszíne. A nyomozás során kiderült, hogy a csábító katonatiszt valójában egy nő, és Liu Lian lányán kívül két másik fiataltól is pénzt csalt ki.