Végre kiderül, mekkora összegtől szabadítják meg Paul McCartney-t

Infostart
2008. március 17. 08:44
Hétfőn hirdeti ki a bíró, hogy Paul McCartney-nak 825 millió fontra (közel 300 milliárd forintra) becsült vagyona mekkora hányadát kell kifizetnie feleségének, Heather Millsnek a válóper végén.

A február elején kezdődött válóperben hétfőn mondhatják ki a válást, és azt, hogy mekkora összeg illeti meg Paul McCartney feleségét, Heather Millst. Az ügyben eljáró bíró ugyanis kihirdeti, hogy a zenésznek mekkora összeget kell fizetni végkielégítésként.

A 65 éves ex-Beatle és a 40 éves egykori modell ezt követően eldöntheti, hogy titokban tartja-e a megállapodás részleteit, vagy pedig nyilvánosságra hozzák azt. Ha azonban valamelyikük nem fogadja el a döntést, és fellebbez az ellen, akkor az összeg nagysága nyilvánosságra kerül.

Pénteki információk szerint Paul McCartney és válófélben lévő neje 25 millió fontos összegről egyezett meg, és négyéves kislányuk, Beatrice láthatási jogáról is megállapodtak.

Többen ugyanakkor arra számítanak, hogy a végkielégítés a valaha volt legmagasabb lesz a szigetországi válások történetében. A jelenlegi rekorder John Charman üzletember, aki 48 millió fontot fizetett feleségének tavaly.