eur:
393.24
usd:
367.86
bux:
66111.65
2024. április 24. szerda György

Óriási a torlódás a Rákóczi úton - képek

Egy lánctalpas munkagép okoz torlódást a fővárosban, a VIII. kerületben, a Rákóczi út és a Szentkirályi utca kereszteződésében.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője elmondta: egy lánctalpas jármű egy trélerről akart volna leállni, amikor a jármű egyik oldala lecsúszott, és fennakadt, majd oldalára dőlt Budapesten a Rákóczi út és a Szentkirályi utca kereszteződésében szerda kora reggel.

A tűzoltóság két daruval vonult ki, és felemelték a járművet, ezt követően a tréler kiállt alóla, így vissza tudták helyezik az útra már nyolc órára.

A munkálatok idejére hat sávból négyet le kellett zárni a rendőrségnek, így óriási torlódás alakult ki a Kossuth Lajos utcában és a Rákóczi úton. A forgalom már az Erzsébet hídtól is bedugult.

Nyolc óra után megszüntették az útzárat, a forgalom zavartalan, de a torlódás továbbra is óriási mindkét irányban.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×