eur:
394.37
usd:
371.57
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Pillanatok alatt gyilkolt a fekete mamba

Percek alatt végzett brit áldozatával egy fekete mamba. A kígyó Dél-Afrikában marta meg a tanulmányúton lévő 27 éves Nathan Laytont, aki barátnője szeme láttára szinte azonnal kómába esett.

Tragikus véget ért egy izgalmasnak induló tanulmányút a 27 éves Nathan layton számára. A brit férfi barátnőjével, tanulótársaival és tanáraival látogatott Dél-Afrikába, ahol a vadvilágot tanulmányozták.

A férfit azonban megmarta az egyik legveszélyesebb kígyófajta, a fekete mamba egyik példánya, barátnője és a tanárok pedig tehetetlenül nézték, ahogy a halálos méreg percek alatt végez Nathan Laytonnal.

A sors tragikus fintora, hogy a brit férfinek minden vágya volt, hogy a dél-afrikai területeken mentse a kihalófélben lévő állatokat. A tanulmányútra pedig abból a kártérítési összegből iratkozott be, melyet egy számára majdnem végzetes autóbaleset kárvallottjaként kapott.

"Rengeteg szeretet és törődés volt benne, meleg szívű ember volt" - mondta Nathan Laytonról a nagynénje.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×