eur:
394.07
usd:
364.94
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újgazdag őrület: szájrúzs 16 millió forintért

Az orosz előkelő társaság hölgyei állítólag újabban már megnézik, mire költik korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló pénzüket, s vágyaik titkos tárgyaiért már nem hajlandók bármennyit kifizetni.

Régebben az orosz újgazdagok ellentétben a nyugat-európai felső tízezerrel nyíltan mutogatták gazdagságukat. A Komszomolszkaja Pravda című lap szerint azonban mostanra már a gazdagok többsége is felismerte, hogy az orosz fővárosban az árak csillagászatiak, és messze meghaladják ugyanazon holmik nyugat-európai árát.

Legtöbben egyszerűen elugranak vásárolni Londonba, vagy Párizsba. A minap azonban Filip Kirkorov, a sokszoros milliomos könnyűzenei sztár állt be az úgynevezett komposok sorába, akik a külföldön vásárolt holmit hazaérkezve eladják, majd újra útnak indulnak.

Ugyanis amíg Moszkvában 1000 dollárba kerül egy iPhone, addig ugyanaz az Egyesült Államokban feleannyiért kapható... Igaz, Filip Kirkorov nem keresett üzleti céllal vásárolt, de barátainak hozott többet is.

Kszenyija Szobcsak, az ismert társasági hölgy büszke arra, hogy a nagyon divatos Birkin retikülre nem várt két évet, és nem adott érte 20 ezer eurót, hanem "mindössze ezer dollárért" vett valami hasonlót Amerikában.

Akit azonban a spórolási divat még nem fertőzött meg, az bízvást fordulhat a Guerlain képviselőihez, akik 62 ezer eurós (16,5 millió forintos) rúzst kínálnak.

A szájon nemigen látszik az eltérés a hétköznapi Guerlain-rúzshoz képest, ami nem csoda, mert nincs is: a lényeg a tok, amely 18 karátos aranyból készül és sűrűn ki van rakva briliánsokkal, rubinokkal és smaragdokkal...

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×