eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A lámpaoszlopot sem lehet büntetlenül "megerőszakolni"

Letartóztattak egy brit férfit, amiért egy lámpaoszloppal szexelt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy vádat emelnek-e az illetlenkedő ellen.

Rendőrök vitték el azt a férfit, aki egy bejelentés szerint Westbury egyik utcáján úgy tett, mintha egy lámpaoszloppal szexelne.

A férfit, azután, hogy az eset termérdek szemtanúját - köztük gyerekeket - meghallgatták, óvadék ellenében szabadon engedték a rendőrök. Később aztán újra visszahívták, hogy tovább faggathassák a történtekről, de ismét szabadon távozhatott.

A rendőrség most arra vár, hogy megszülessen a döntés: emelnek-e vádat az illetlenkedő ellen.

A közelmúltban hasonlóan bizarr esetre derült fény; akkor a biztonsági őr nyitott rá egy kórház személyzeti étkezdéjében egy térdelő lengyel férfira, aki éppen egy porszívóval volt intim kapcsolatban.

A helyzet félreérthetetlen volt, a lengyel pedig hiába védekezett azzal, hogy csak az alsóneműjét takarította, kirúgták.

Hasonlóan képtelen eset történt tavaly, akkor Robert Stewartot azért kapott három év felfüggesztett börtönbüntetést, mert egy biciklivel szexelt egy szállodai szobában.

Két takarítónő nyitotta a csupán egy fehér pólót viselő, deréktól lefelé pucér férfira az ajtót: az 51 éves Stewart a kerékpárját a kezében tartva úgy mozgott, mint aktus közben. Még oda is szólt a két asszonynak: "Mi az, tyúkok?"

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Oszkó Péter: a tech szektor forrásbősége idén nem fog visszatérni

Oszkó Péter: a tech szektor forrásbősége idén nem fog visszatérni

A felemás tőkepiaci- és a kihívásos makrogazdasági körülmények ellenére nyereséges évet zárt tavaly az OXO Technologies. Fenn tudták tartani a korai befektetésekkel kapcsolatos tevékenységüket, és ezzel párhuzamosan szépen termeltek az érett szakaszban lévő stratégiai portfóliócégeik is. Idén már több forrás áramolhat a technológiai szektorba, mint tavaly, ugyanakkor a korábbi bőség egyhamar nem fog visszatérni a területre. Egyebek mellett ezekről a témákról beszélt Oszkó Péter, a OXO Technologies vezérigazgatója a Portfolio Checklist szombati különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×