Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A lámpaoszlopot sem lehet büntetlenül \"megerőszakolni\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Letartóztattak egy brit férfit, amiért egy lámpaoszloppal szexelt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy vádat emelnek-e az illetlenkedő ellen.

Rendőrök vitték el azt a férfit, aki egy bejelentés szerint Westbury egyik utcáján úgy tett, mintha egy lámpaoszloppal szexelne.

A férfit, azután, hogy az eset termérdek szemtanúját - köztük gyerekeket - meghallgatták, óvadék ellenében szabadon engedték a rendőrök. Később aztán újra visszahívták, hogy tovább faggathassák a történtekről, de ismét szabadon távozhatott.

A rendőrség most arra vár, hogy megszülessen a döntés: emelnek-e vádat az illetlenkedő ellen.

A közelmúltban hasonlóan bizarr esetre derült fény; akkor a biztonsági őr nyitott rá egy kórház személyzeti étkezdéjében egy térdelő lengyel férfira, aki éppen egy porszívóval volt intim kapcsolatban.

A helyzet félreérthetetlen volt, a lengyel pedig hiába védekezett azzal, hogy csak az alsóneműjét takarította, kirúgták.

Hasonlóan képtelen eset történt tavaly, akkor Robert Stewartot azért kapott három év felfüggesztett börtönbüntetést, mert egy biciklivel szexelt egy szállodai szobában.

Két takarítónő nyitotta a csupán egy fehér pólót viselő, deréktól lefelé pucér férfira az ajtót: az 51 éves Stewart a kerékpárját a kezében tartva úgy mozgott, mint aktus közben. Még oda is szólt a két asszonynak: "Mi az, tyúkok?"