Nem bánja a kiscsaj, hogy orgiát szervezett a ház összes helyiségében

Infostart
2008. március 4. 08:10
Nem érez bűntudatot az a brit lány, aki családja durringtoni házába egy ártatlan összejövetelnek induló, majd vad orgiába átcsapó bulit szervezett.

Elég jól sikerült - ennyivel kommentálta a 15 éves Gemma Johnson, hogy közel száz fős bulit szervezett, amikor szülei egy napra elutaztak.

A tinédzser lány azt mondta szüleinek, hogy pár barátnője ott alszik nála, és ebbe bele is egyeztek. Nem is sejtették, hogy a házban eközben kábítószereznek és vad orgia zajlik.

A 15 éves lány ugyanis az interneten meghirdette, hogy szabad a ház, és várja szórakozni vágyó barátait. Mintegy százan össze is gyűltek, alkohollal, kokainnal és marihuánával felszerelkezve.

A bulizók jól érezték magukat, ezt jelzi, hogy néhány fiatalt a vasalódeszkához kötöttek, mások a mosógépen hancúroztak, és még a család kutyájával is kábítószert etettek.

Többen a szülők hálószobájában szeretkeztek, és valaki még szexuális segédeszközöket is vitt a buliba.

A vad tivornya óriási károkat okozott a házban. A lány anyja, Julia Anscomb elmondta: eddig ötezer fontot (1,7 millió forintot) kellett helyreállításra kifizetniük.

A család korábban azt tervezte, hogy eladja a 260 ezer fontra becsült házat, de ezek után kétlik, hogy bárki megvenné azt.

"Itt fekszem az ágyban, és eszembe jut, hogy mit művelhettek a fiatalok. Ez teljesen undorító" - mondta Julia Anscomb. A nő hozzátette: lánya nem mutat megbánást, mert úgy érzi, nem tett semmi rosszat.