Sharon Stone és a vetkőzés: "már úgyis láttak mindent"

Infostart
2008. február 27. 05:10
Különös felajánlást tett az Oscar-gálát követő immár hagyományos partiján Elton John. Az énekes ugyanis saját nadrágját ajánlotta fel jótékonysági célokra, és arra kérte a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak hozzá. Sharon Stone színésznő a felkérést sajátos humorral hárította el.

Nem mindennapi eseményeknek lehettek szemtanúi azok a szerencsések, akik részt vehettek Elton John Oscar-gálát követő hagyományos partiján. A brit énekes ugyanis jótékonysági célokra ajánlotta fel nadrágját, mi több, közölte, hajlandó a ruhadarabtól azonnal megszabadulni.

Elton John a rendezvényen ugyanis aukciót rendezett, melynek teljes bevételét egy AIDS-kutatásokat finanszírozó alapítvány kapta. Az énekes egyik segítője Sharon Stone volt, aki az ajánlatot hallva meglehetősen gyorsan kapcsolt.

Az Elemi ösztön főszereplője - aki aktív részese volt a több mint 5 millió dollár (900 millió forint) összegyűjtésének - ugyanis gyorsan kijelentette, hogy a maga részéről nem csatlakozna Elton Johnhoz.

"Nem teszek ilyet, már úgyis láttak mindent" - közölte az egybegyűltekkel, utalva az 1992-es, világsikert aratott Elemi ösztön című filmre, melynek egyes jeleneteiben viszonylag kevés teret hagyott a képzeletnek.