Újabb sztáráldozata van a drogháborúnak

Infostart
2008. február 21. 21:20
Újabb sztáráldozatot követelt a Mexikóban dúló kábítószer-háború. Ezúttal a "Kiskakas" becenéven ismert Jesus Rey David Alfaro holttestét találták meg az amerikai határhoz közeli Tijuana városában.

Újabb zenész áldozata van a Mexikóban dúló drogháborúnak. José Luis Aquino trombitás és a Grammyre is jelölt Sergio Gomez után ezúttal az énekes Jesus Rey David Alfaro holttestére bukkantak Tijuana városában.

A "Kiskakas" becenéven is ismert előadóművész testének maradványait menedzsere és másik három ember holttestével együtt találták meg az amerikai határhoz közeli városban.

A rendőrség szinte biztos abban, hogy az énekest és társait az egymással háborúban álló mexikói kábítószeres bandák kínozták és ölték meg. A gyilkosságsorozatban a rivális bandához közelinek vélt előadókkal végeznek a bűnözők - vélik a hatóságok.

"Úgy véljük, Alfaró az Arellano Felix kartellel állt kapcsolatban" - nyilatkozta az államügyész hivatala, hozzátéve, hogy az áldozatok holttestein a mexikói hadseregnek szánt fenyegető üzeneteket is találtak.

A mostani gyilkosság része annak a sorozatnak, melynek során eddig több neves mexikói előadóművészt öltek meg, köztük José Luis Aquino trombitást és a Grammyre is jelölt Sergio Gomezt.