Gyereket vár a Született feleség?

Infostart
2008. február 20. 05:00
Bár továbbra is cáfolja, egyre több jel mutat arra, hogy gyermeket vár a Született feleségek egyik sztárja. Eva Longoria Parkert legutóbb egy Los Angeles-i, gyermekeknek szánt kiegészítőket árusító üzletben kapták lencsevégre.

Az amerikai bulvársajtó az elmúlt hetekben előszeretettel találgatta, vajon gyermeket vár-e a Született feleségek egyik sztárja. Eva Longoria Parker következetesen tagadja, hogy várandós lenne, ám egyre több jel mutat arra, hogy a színésznő valamit titkol. Legutóbb például egy Los Angeles-i bababoltban kapták lencsevégre a 32 éves színésznőt bevásárlás közben.

Eva Longoria Parker (aki tavalyi esküvőjük után vette fel férje, Tony Parker kosaras nevét) azt állítja: ha valóban gyermeket várnak majd, akkor felmegy egy háztetőre és onnan kiáltja világgá a nagy hírt.

Szavait azonban némileg hitelteleníti hétvégi bevásárló körútja, melynek során több üzletben is megállt egyik barátnőjével. Az egyikben például takarót és ruhákat vásárolt.

Nem hisz az éhezésben és a luxusban

A színésznő egyébként egy korábbi interjúban beszélt életvezetési elveiről is. Eva Longoria elmondta: sem az éhezésben, sem a gyakori luxus szépségápolásban nem hisz, az ő titka a belső és külső egyensúly megteremtése.

"Azt hiszem a szépség több dolog keverékéből alakul ki... Természetesen fontos az érzelmi élet egészsége, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a testről sem. Nem az öregedés elleni elszánt harcra gondolok, hanem a rendszeres vértesztekre és a mammográfiára" - fejtegette a Parade magazinnak adott interjúban.