Sztárokkal körülvéve inthet végső búcsút a Spice Girls

Infostart
2008. február 17. 09:01
Nem kizárt, hogy a már életében legendává vált volt dél-afrikai elnök, Nelson Mandela 90. születésnapján búcsúzik el végleg rajongóitól a Spice Girls. A közelmúltban újjáalakult brit lánycsapat nemrég jelentette be, hogy a mostani az utolsó koncertturnéjuk.

Júniusban inthet végső búcsút a rajongóknak a Spice Girls, méghozzá Londonban, ahol a Hyde Parkban a legnagyobb sztárok köszöntik majd a korábbi dél-afrikai elnököt, Nelson Mandelát 90. születésnapján.

Az állítólag egyfolytában marakodó egykori lánycsapat tagjai már korábban bejelentették, hogy jelenlegi világ körüli turnéjuk utolsó állomása, a kanadai Toronto lesz utolsó közös fellépésük színhelye, ám egyáltalán nem kizárt, hogy ez nem így történik majd.

"Nelson nagyon szeretné, ha még egyszer, utoljára fellépnének - és hiszi is, hogy ez megtörténik. Először 1997-ben találkozott a Spice Girls-szel, akkor a 'hőseinek' nevezte őket, azaz nagyon szereti a zenekart" - nyilatkozta egy, a politikust jól ismerő forrás.

Az egykori lánycsapat döntését elősegítheti, hogy nem akármilyen társaságban lennének a koncerten, hiszen az már biztos, hogy a U2 és a Queen fellép, de egyes hírek szerint a szervezők megkörnyékezték a Rolling Stonest, Rihannát és Jay-Z-t is.