Kipakolt a szerető: "Kellett a pénz tandíjra!"

Infostart
2008. február 17. 17:28
Egy drága ausztrál magániskolába akarta beíratni a fiait, ezért adta el Heather Millsszel lefolytatott, maratoni szeretkezéseinek történetét a brit bulvársajtónak Tim Steel.

Az ausztrál televíziós producer a News of the World című vasárnap brit bulvárlapnak számolt be részletesen azokról az éjszakákról, amelyeket heves szeretkezéssel töltött Paul McCartney válófélben lévő feleségével. A sztoriért ötvenezer dollárt kapott.

A pénzt azért fogadta el, hogy ki tudja fizetni a fiai tandíját egy sydney-i magániskolában - de már maga sem biztos, hogy megérte; a botrány miatt ugyanis tönkrement a családi élete - panaszkodott.

A sztori éppen akkor került nyilvánosságra, mikor McCartney és Mills végre megállapodott a válás anyagi vonzatairól. Az asszony kiszivárgott hírek szerint rekordösszeget: 65 millió fontot (23 milliárd forintot) kap az egykori Beatles-tagtól.

Steel azonban azt állítja: az időzítésnek semmi köze nem volt a válóperi tárgyaláshoz. "Korábban is eladhattam volna a sztorit, de most kényszerültem csak rá. Két fiam van, kellett a pénz a taníttatásukra" - nyilatkozta a brit származású férfi, aki saját bevallása szerint megbeszélte a dolgot ausztrál nejével, a Millshez külsőleg nagyon hasonlító Sue-val is.

A 45 éves férfi és Mills kapcsolata majdnem három évig tartott, de állítólag véget ért, még mielőtt az asszony randevúzni kezdett McCartney-val. Steel legalábbis tagadta azokat a pletykákat, hogy a szeretkezések közötti időben együtt mulattak volna a zenész szerelmes sms-ein.

Arra azonban nem számított, hogy a sztori napvilágra kerülése ekkora botrányt kavar. "Szeretnék eltűnni a világ szeme elől. A családi életem tönkrement, és biztos szegény Heather sem örül ennek az egésznek" - panaszkodott.