Bizarr szerelmi kaland a börtönben

Infostart
2008. február 14. 20:10
Egy mentálisan beteg páciensével létesített szexuális kapcsolatot egy nagy-britanniai börtön pszichológusa. A férjezett asszony most gyermeket vár a börtönlakótól.

A 30 éves Stehpanie Reeves és páciense között először a börtönkórház mosdójában került sor az aktusra. Erre akkor volt alkalmuk, amikor a nő az edzőterembe kísérte a férfit.

A hölgy azt állítja, hogy szereti a férfit, és vele együtt akarja felnevelni a gyermeket, ha az képes lesz rá. A börtönlakót azonban jelenleg paranoid skizofréniával kezelik, ráadásul állapota az utóbbi időben sokat romlott. A húszéves férfit rablások miatt ítélték el.

Az asszonyra, aki egy éve él külön férjétől, először a kollégái kezdtek gyanakodni, főnökei rá is kérdeztek arra, hogy pontosan milyen viszonyban áll a páciensével. A nő azonban tavaly júniusban még tagadta a viszonyt.

Később azonban bevallotta kapcsolatukat. Elmondta, hogy a férfi többször megcsókolta, amelyet később ő is viszonzott.

Ezt követően az asszonyt eljárás alá vonták, és megtiltották, hogy találkozzon a rabbal. Kiderült azonban, hogy gyermeket vár a férfitól, és mivel nagyon szeretett volna egy babát, úgy döntött, meg is tartja a kicsit.

Közben a páciense állapota folyamatosan romlik, és azóta is kórházi kezelésre szorul. Õ úgy számolt be a kapcsolatról, hogy ez volt a legjobb dolgot ami élete során történt vele.

A bíróság szerint azonban az asszony súlyosan vétett az orvos-beteg közötti, bizalomra épülő viszonnyal szemben. A nőt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.