Vajon mire gyakorol Britney?

Infostart
2008. február 13. 20:10
A hírek szerint Britney Spears világkörüli turnéra készült. Az énekesnő, aki férjétől már elvált, gyermekeit pedig a bíróság elvette tőle, most egy hatalmas koncertsorozatot tervez, amelyen legújabb albumát, a Blackoutot mutatná be a rajongóknak.

A problémás énekesnő Los Angeles egyik szórakoztató komplexumában gyakorol a nagy eseményre. Egy, a színésznőhöz közel álló forrás szerint a sztár heteken belül nekilát a turné megszervezéséhez.

Kiderült az is, hogy az énekesnő tánctudását másként is kamatoztatja: négy és nyolc év közötti gyermekeket tanít táncolni.

A táncstúdió egyik alkalmazottja elmesélte, hogy az énekesnő minden egyes gyermeket külön köszöntött, megkérdezte a nevüket, valamint azt, hogy szeretik-e Madonnát, ugyanis azon az estén az ő számára táncoltak.

Az amerikai híresség az elmúlt hetekben nem az énekesi karrierje miatt került be a bulvársajtóba: pszichiátriai kezelésre szorult, majd édesanyja beperelte lánya menedzserét, aki szerinte folyamatosan drogokkal tömte Britney-t.

Az anya kifogásolta azt is, hogy mindent a menedzser irányított, először még be sem akarták engedni lányához a kórházba.