A sztárrendező örül, hogy szupermodellel randizik a fia

Infostart
2008. február 12. 20:40
Az Oscar-díjra jelölt rendező, Julian Schnabel a hírek szerint rendkívül boldog, hogy fia a pletykák szerint Elle Macpherson ausztrál szupermodellel randevúzgat. A rendezőt még az sem zavarja, hogy a modell 44 éves, míg fia csak 21.

Múlt héten többször is látták New Yorkban Elle Macpherson ausztrál szupermodellt és Vito Schnabelt, mi több, képek is készültek róluk.

A pár először januárban került az érdeklődés homlokterébe, amikor Londonban lefényképezték őket, amint hajnali egy órakor elmélyülten beszélgetnek a 21 éves divatvállalkozó luxusautójában.

Nem csoda tehát, hogy az amerikai bulvársajtó ugrásra készen várta a pár tengerentúli felbukkanását, kihegyezve azt az "idősebb asszony, fiatal férfi" forgatókönyvre.

"Lejárt az időd, Demi Moore" - írta például a The New York Post utalva a színésznő és Aston Kutcher hasonló kapcsolatára.

A 44 éves Elle Macpherson sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a híreket, ám Vito Schnabel apja, a rendező Julian örömmel fogadta a pletykákat.

"Elle Macpherson gyönyörű nő, a fiam pedig jóképű srác. Váljék egészségükre, ha valami történt közöttük. Elle egy nagyon szép asszony...a fiam pedig egy egészséges fiatal férfi nagyszerű ötletekkel" - nyilatkozta a korábban képzőművészként híressé vált rendező, akit a Szkafander és pillangó című filmjéért Oscar-díjra jelöltek.