Marihuánadílerre csapott le a rendőrség - képriport

Infostart
2008. február 5. 08:19
Nem először árult drogot az a fiatalember, akit a napokban ismét elfogott a rendőrség. A bíróság ezúttal előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, aki ezúttal is marihuánát értékesített. A nyomozás során titkosszolgálati eszközöket is használtak a rendőrök.

Nem volt ismeretlen a rendőrök számára az a XIV. kerületi fiatal férfi, aki ellen kábítószer-terjesztésért már korábban is folyt eljárás - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője.

Ródler Nóbert közölte: a nyomozók követték a férfit, és minden olyan ismerősét ellenőrizték, akikről feltételezték, hogy kábítószert kapott tőle. Kiderült, hogy mindannyiuknál volt marihuána: kettejüknél 100-100, a harmadiknál pedig 580 grammnyi.

A rendőrök - akik az ügyben összesen 880 gramm marihuánát foglaltak le - csak az elosztóként dolgozó fiatalembert vették őrizetbe, a többiek szabadlábon védekezhetnek - tette hozzá a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője.

A fiatal férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, mivel két éven belül a harmadik eljárás indult ellene kábítószerrel való visszaélés miatt - mondta Ródler Norbert.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást