eur:
393.19
usd:
367.91
bux:
66158.65
2024. április 24. szerda György

Hősként viselkedett az autista kisfiú

Valódi hősként viselkedett az a kilencéves autista fiú, aki átvette a kormányt, miután anyja vezetés közben rosszul lett.

Jonathan Anderson édesanyjával az iskolába autózott a sztrádán, amikor a nő váratlanul rosszul lett a volánnál, és elájult.

Az autista fiú azonban nem esett pánikba, és azonnal behúzta a kéziféket. Az autó megpördült a forgalmas úton, és három sávon haladt át keresztbe a sztrádán, de szerencsére nem ütközött össze egyik szembejövő kocsival sem.

A fiú nagy nehezen helyes irányba tudta kormányozni a járművet, majd mire a kocsi megállt, kitette az elakadás jelzőt, és megvárta, amíg valaki a segítségükre siet.

"Õ az én hősöm. Arra emlékszem, hogy elindultunk az iskolába, de a következő dolog, amire vissza tudok emlékezni, már az, hogy egy merevítőt tesznek a nyakam köré" - mondta Jonathan anyja.

"Amikor elmondták, hogy mi történt, nem tudtam elhinni, és azt sem, hogy Jonathan mit tett" - fűzte hozzá a nő.

Jonathan azt mondta: félt, mert korábban még nem vezetett autót. A balesetben egyikük sem sérült meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×