eur:
393.59
usd:
367.96
bux:
66389.46
2024. április 24. szerda György

Borzalmas részletek: "A végén egyáltalán nem maradt arca"

Széttépte saját gazdáját egy megvadult rottweiler Londonban. A kutya a szokásos reggeli séta közben támadt rá az idős férfira, akin a járókelők sem tudtak segíteni.

A rottweilert azért tartotta Jim Rehill, mert azt remélte, hogy a kutya megvédi őt az esetleges támadóktól.

A kutya azonban a vasárnap reggeli séta alkalmával a 78 éves férfi ellen fordult: a kabátjánál fogva ráncigálta, többször a földre rántotta, leharapta több ujját és szétmarcangolta az arcát.

A kutya annak ellenére sem engedte el gazdáját, hogy több járókelő is megpróbálta lerángatni róla.

A megvadult rottweilert végül egy rendőrnek sikerült elkergetnie: lefújta egy tűzoltókészülékkel, kollégái pedig, amint az eb eliramodott, lelőtték.

Az idős férfit még sikerült kórházba vinni, ott azonban, néhány órával a támadás után, elhunyt.

Széttépte

"Egy arccal lefelé fekvő férfit láttam, ott állt fölötte a kutyája. Az állat megragadta a férfi nyakát, felemelte a fejét, majd keményen a földhöz csapta" - mondta az egyik szemtanú, Lee Hanson.

"A férfi megpróbálta elhessegetni a kutyát, azt mondogatta neki, hogy eressze el. Nyögdécselt. Csak az egyik karját tudta mozgatni. A végén egyáltalán nem maradt arca" - emlékezett vissza a vérfagyasztó eseményekre a tanú.

Jim Rehill szomszédai elmondták: az idős férfi általában szájkosarat tett a kutyára, amikor sétálni indult vele.

"Mindig tudta kezelni a kutyát, az pedig csak neki hagyta, hogy a közelébe menjen" - magyarázta Paul Greathead, aki hozzátette: Jim Rehill félt, hogy valaki rátámadhat és kirabolhatja; azért tartotta a kutyát, hogy az megvédje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×