eur:
395.31
usd:
371.12
bux:
65071.77
2024. április 19. péntek Emma

Pénzzel akarja elfedni félrelépését a sztárfocista

Egy újabb nő állítja, hogy viszonya volt Ashley Cole-lal, az angol sztárfutballistával. Közben kiderült, hogy a Chelsea játékosának legutóbbi félrelépése sokba kerülhet, hiszen az egy éjszakás kapcsolatból gyermek születhet. Ashley Cole és képviselője pénzt ajánlott arra az esetre, ha Aimee Walton elveteti a magzatot.

Immár a második nő állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy szexuális kapcsolata volt a Chelsea angol válogatott labdarúgójával, a nős Ashley Cole-lal.

A 23 éves modell, Brooke Healy azt állítja, hogy a londoni csapat 2006-os karácsonyi bulija után ismerkedett meg a hátvéddel. Mint elmondta, az egész éjszakát együtt töltötte a nős Ashley Cole-lal egyik barátja házában.

Az együttlét után a futballista gáláns módon 300 fontot akart adni taxira a nőnek, de ő ezt visszautasította, mert úgy érezte, az éjszakáért akar fizetni neki Ashley Cole.

"Megkért, hogy senkinek se szóljak arról, ami történt. Azt ígérte, hogy fel fog hívni, de biztos voltam benne, hogy sohasem fog. Így is volt" - közölte a 23 éves nő.

Közben kiderült, hogy a futballistával folytatott viszonyát először feltáró nő, Aimee Walton terhes lehet, állítása szerint Ashley Cole-tól. A labdarúgó ügyvédjein keresztül pénzt ajánlott a nőnek, ha elveteti a magzatot, ám ezt elutasította.

A 22 éves fodrásznő múlt héten állt elő azzal a történettel, hogy a december 8-i Sunderland elleni mérkőzés után ismerkedett meg a futballistával egy londoni bárban, majd szeretkeztek Ashley Cole egyik barátjának a házában.

A Chelsea-sztár nem emlékszik semmire az éjszakából, de már nem is próbálja tagadni, hogy megtörtént az eset.

Felhívta a nőt telefonon, hogy bocsánatot kérjen tőle, de amikor értesült az esetleges terhességről, eléggé megrémült, és káromkodni kezdett. Aimee erre felvetette, hogy talán óvszert kellett húzni a három aktus során, de Cole azt mondta: nem szokott olyat viselni.

Képviselője egyértelműen Aimee Walton tudtára hozta, hogy a játékos nem fogja miatta elhagyni feleségét, a Girls Aloud énekesnőjét, Cherylt, és a születendő gyermekkel sem fog sokat foglalkozni.

Ashley Cole szépséges felesége, Cheryl egyelőre kitart férje mellett, noha több rokona is azt sürgeti, hogy váljon el a hűtlenséggel vádolt labdarúgótól.

A pár azonban meg akarja menteni házasságát, és az énekesnő még hiszi, hogy férje nem lépett félre.

"Remélem boldog azzal a táskával, amit a piszkosan szerzett pénzből vett" - mondta Cheryl Cole arra utalva, hogy Aimee csak egy szerencsevadász.

"Vannak dolgok, amit velem csinált, és én sohasem fogom elfelejteni. Ashley velem éjszakázott, hiába próbálja ezt elfedni. Megpróbálta befogni a számat a pénzzel. Hazudnak és csalnak" - reagált dühösen a fodrászlány.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×