eur:
392.87
usd:
367.77
bux:
66115.29
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kétmilliárdot érő luxusvillában edz a popsztár

Talán soha nem adtak ki még 6 millió fontot (több mint 2 milliárd forintot) egy edzőteremért, Madonna azonban megtette. Igaz, először az énekesnő sem csak tornázni akart a londoni luxusvillában.

Madonna és férje, a filmrendező Guy Ritchie tavaly júniusban vásárolta meg a londoni házuk mellett álló tízszobás épületet.

Céljuk eredetileg az volt, hogy összenyitják a két épületet, amely így egy elképesztő méretű kúria lett volna, az átalakításra azonban nem kaptak engedélyt.

Az énekesnő tehát gondolt egyet, és úgy döntött: a házból egy gigantikus edzőközpontot hoz létre, saját magának.

Madonna eddig személyi edzője, James D'Sila stúdiójában tornázott, fitneszóráira azonban egyre többen és többen voltak kíváncsiak: végül már hatalmas tömegek várták az épület előtt, csak hogy megpillanthassák.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×