Meglepő sztárvallomás: "Három éve nem értem nőhöz"

Infostart
2008. január 24. 21:20
Saját bevallása szerint három éve nem szexelt Lenny Kravitz. Az énekes ráadásul nem is hajlandó feladni a cölibátust - egészen addig, amíg meg nem találja a tökéletes nőt.

Ha pedig megtalálja, akkor feleségül is veszi - nyilatkozta a 43 éves énekes a Maxim magazinnak. Addig viszont nem érint nőt. "Erre fogadalmat tettem" - jelentette ki.

Kravitz elmondta a lapnak, hogy bárhol is van, mindig megkörnyékezik a nők, ő azonban nem csupán a testüket nézi, hanem az eszüket és a lelküket is.

Az énekes egyébként már volt nős: 1987-ben vette feleségül a Cosby Show sztárját, Lisa Bonetet; 1993-ban váltak el. Lányuk, Zoe Isabelle 19 éves.

A válás óta Kravitz-ot jó néhány sztárhoz fűzte romantikus kapcsolat, hiszen járt Madonnával, Nicole Kidmannel, Penelope Cruzzal, Kylie Minogue-gal, Venassa Paradis-val, Natalie Imbrigliával és Adriana Limával.

A szex helyett azonban mostanában Grammy-díjas Kravitz a karrierjére koncentrál: márciusban kanadai koncertkörútra indul, nyolcadik stúdiólemezének, az "It Is Time for A Love Revolution"-nak a dalaival.