eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma

Ismét levetkőzött Demi Moore - képekkel

Évekkel a Sztriptíz című filmben bemutatott vetkőzése után, valamint azt követően, hogy várandósan meztelenül pózolt egy magazin címlapján, ismét megmutatta bájait Demi Moore.

A 45 éves színésznőről egy divatlap készített szexi képsorozatot, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

A képeken Demi Moore egy elegáns fehér ruhát visel, míg az egyik képen egy bikini van rajta. Készült olyan felvétel is, amelyen mindössze egy bő ingben pózol a sztár.

A színésznőn 200 ezer fontért (70 millió forint) végeztek plasztikai műtéteket az elmúlt időben, így évekkel fiatalabbnak tűnik valódi koránál.

A háromgyermekes sztár elismerte, hogy eleinte ellenezte a fotózást, de idővel a híres fényképész, Mario Testino meggyőzte arról, hogy vetkőzzön le.

"Mario azt akarta, hogy csak bikinis képek legyenek, de én csak egyet engedélyeztem" - mondta Demi Moore.

"Senki sem mondhatja, hogy rosszabbak lettek a felvételek, mint a Britney Spears-ről készültek" - szúrt egyet oda az énekesnőnek a 45 éves sztár.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×