eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Doktor House-nak sehol se jó

Amerikában valódi sztár lett az embergyűlölő orvos szerepében a Doktor House című sorozatban Hugh Laurie, aki, úgy tűnik, se a forgatás helyszínén, se otthon, Angliában nem érzi jól magát. A színészt meglehetősen pocsék hangulatban kapták lencsevégre a fotósok.

Otthon sem érzi jól magát Hugh Laurie? Úgy tűnik, a színész nincs túl jó hangulatban, legalábbis erről tanúskodnak azok a képek, amelyeket kutyasétáltatás közben készítettek a színészről és feleségéről, Jo Greenről a londoni Hampstead Heath-ben.

"Azt gondoltam volna, hogy boldogabb lesz, ha visszatér az Egyesült Királyságban. Meglepetés volt azt látni, hogy éppen olyan letört, mint amilyen Los Angelesben egyedül" - mondta egy járókelő, aki látta a színészt és nejét.

A 48 éves Hugh Laurie - aki a hírek szerint epizódonként körülbelül 52,5 millió forintnak megfelelő összeget kap, azután tért haza Nagy-Britanniába, hogy a november 5-én kezdődött amerikai írósztrájk miatt munka nélkül maradt: egyelőre nem forgatnak új részt a népszerű sorozatból.

A színész az utóbbi hónapokban sokat panaszkodott arra, hogy nagyon egyedül érzi magát Los Angelesben, ahová nem vitte magával családját, mert nem akart beavatkozni életük megszokott rendjébe.

Laurie arról is beszélt, milyen kegyetlen tempóban kell haladni a forgatással, hogy minden idejében elkészüljön.

"Egyáltalán nem voltam készen erre. Gyakran éjfél és hajnali négy között fejezzük be a forgatást, aztán megyek egyenesen lefeküdni. Ez nem igazi élet" - mondta a színész.

A színészt - akit súlyos depresszióval is kezeltek már - nyomasztja, hogy nem láthatja gyermekeit nap mint nap.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×