eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Fák közé csapódott egy magyar síelő Ausztriában

Súlyos fejsérülést szenvedett síelés közben egy magyar lány az ausztriai Annabergben - közölték az osztrák hatóságok.

Az alsó-ausztriai rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 17 éves lányt helikopterrel szállították be egy Sankt Pölten-i kórházba, miután a sípályán elesett és egy facsoportba csapódott.

Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család is Alsó-Ausztriában, az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton.

Az osztrák autóklub és az alsó-ausztriai tartományi segélyszolgálat közlése szerint az S6-oson két magyar család haladt egy-egy gépkocsin Stájerország felé, amikor az egyik autó a natschbachi pihenőnél leszaladt az úttestről, és többször átfordult.

A baleset legsúlyosabb sérültje egy hétéves kislány volt, akit koponyasérülés gyanújával, mesterséges lélegeztetés mellett mentőhelikopteren szállítottak a Donauspital bécsi kórházba.

A 44 éves apa ágyékcsigolya-törést, a 33 éves anya kéz- és lábtöréseket szenvedett, hatéves fiuk megúszta agyrázkódással. Mindhármukat a neunkircheni kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×